Jak usunąć darmowe konto Zoom?
Jeśli jesteś podstawowym (bezpłatnym) użytkownikiem Zoom, możesz usunąć swoje konto w dowolnym momencie. Spowoduje to trwałe usunięcie Twojego konta Zoom.
Uwaga: Płatni użytkownicy Zoom (licencjonowani) muszą anulować subskrypcję, aby móc usunąć swoje konto.
Wymagania
- Podstawowe (darmowe) konto Zoom
Instrukcja usunięcia konta
- Zaloguj się do portalu internetowego Zoom.
- W menu nawigacyjnym kliknij opcję Zarządzanie kontami, a następnie Profil konta.
- Kliknij Zlikwiduj moje konto.
- Wpisz hasło, a następnie kliknij Kontynuuj, aby potwierdzić, że chcesz zlikwidować swoje konto Zoom. Spowoduje to trwałe usunięcie konta Zoom.
- Zostaniesz przekierowany na stronę główną Zoom. Zostanie wyświetlony komunikat, że likwidacja konta przebiegła pomyślnie.
Zobacz także
Jakie kraje lub regiony objęte są ograniczeniami?
Spotkanie Zoom można rozpocząć lub dołączyć do niego z dowolnego miejsca na świecie. Jeśli korzystasz z sieci firmowej, zapoznaj się z ustawieniami zabezpieczeń zapory sieciowej lub serwerów proxy…
Co zyskaliśmy dzięki funkcji At Risk Meeting Notifier?
At Risk Meeting Notifier przeszukuje publiczne posty na portalach społecznościowych oraz inne publiczne zasoby internetowe w poszukiwaniu linków do spotkań Zoom. Gdy znajdzie publicznie opublikowane…
Jak zaktualizować do wersji Zoom 5.0?
Począwszy od 30 maja 2020 roku, wszyscy klienci Zoom muszą mieć zainstalowaną wersję 5.0+, aby móc dołączyć do spotkania, ponieważ GCM Encryption zostanie w pełni włączone dla wszystkich spotkań Zoom. Dotyczy…



